Козметчко фризерски салон ВЕНЕРА

Повелете во нашиот салон ќе добиете врвни услуги во многу пријатен
 амбиент со професионален одбран тим по поволни цени

                   ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕЛ. 2 432 215          

САЛОНОТ ВЕНЕРА Е ОТВОРЕН ВО 2000 ГОДИНА И УСПЕШНО РАБОТИ ВЕЌЕ 15 ГОДИНИ. 


ВО САЛОНОТ ГИ НУДИМЕ СИТЕ КОЗМЕТИЧКИ И ФРИЗЕРСКИ УСЛУГИ ВО МНОГУ ПРИЈАТЕН АМБИЕНТ.


ОФОРМЕН Е МНОГУ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ НА КОЗМЕТИЧАРИ КОЈ ДОЛГО РАБОТАТ ВО САЛОНОТ.


ЦЕНИТЕ СЕ ПРИФАТЛИВИ ВО СОГЛАСНОТ СО ВИСОКИОТ ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ НА САЛОНОТ.

 ДЕПИЛАЦИИ

Ви ги нудиме сите видови ладни и топли депилации со најквалитетни Шпански восоци со високи хигиенски стандарди.

Со депилација влакната постепено се губат и вашето тело секогаш ќе изгледа убаво и средено.
Немојте на друг начин да ги отстранувате несаканите влакна бидејќи тие ќе зајакната и ќе се размножат.

ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ


Високо професионални козметички третмани на лице со најквалитетна козметика на нашите простори.


Дозволете ние професионално да се погрижиме за вашата убавина како секогаш би изгледале млади и негувани.

ПЕДИКИР


Негата на вашите нозе е многу важна, покрај тоа што вашите нозе ќе изгледаат секогаш убави, негата на стопалата се важни и за вашето здравје.МАНИКИР


Негуваните раце ја покажуваат убавината на жената. Тоа е првиот контакт со луѓето и многу говори за тоа какви сте, дали обрнувате внимание на себе, дали се негувате.Нудиме и многу други козметчки услуги слободно јавете се ќе ве информираме за сите услуги што ги нудиме 

Тел за контакт 2 432 215

ФРИЗЕРСКИ УСЛУГИ


- Шишање женски и машки

- Фенирање

- Шатирање со фолија и капа

- Виткање

- Боење со најквалитетни фарби

- Третмани на коса

- Невестински и свечени фризурикако и многу други фризерски услуги


За сите информации јавете се на 2 432 215

ПРОФЕСИОНАЛНА ШМИНКА